SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA:

Obračunska enota pri ograji je eden panel, katerega dolžina je 250cm.
Pripadajoči stebri 60x40mm ali 60x60mm, debeline 1.5mm.
Ograja je vroče cinkana in prašno barvana.
Račun se obračuna po dejanskem stanju po opravljeni montaži ali dobavi ograje. Obračunajo se celi paneli. Doplačilo za montažo z vijačenjem je 2.5 eur na tm.
Ograja ima 12 letno garancijo proti prerjavenju. Na mestih rezanja in varjenja garancija na prerjavenje ne velja.
Splošni pogoji na www.ograje.si
Ponudba je okvirna. Odvoz zemlje in zasip lukenj ni v ceni montaže.
Rok za izvedbo montaže in dobave je do 2-8 tednov po prejemu avansa.

SLIKE SO SIMBOLIČNE.

Spleta stran je v lasti podjetja KOA d.o.o
Sedež podjetja je na naslovu Medijske Toplice 27, 1411 Izlake
izdelke pošiljamo iz naslova Skladišče Kisovec – industrijska cona
Spletna naročila so namenjena le kupcem, ki za naslov dostave vpišejo naslov v Sloveniji.

V spletni trgovini vam nudimo možnost naročanja izdelkov s plačilom “po povzetju”, tj ob prevzemu.Naročnik lahko zahteva predračun. Predračun pošljemo na podani E-naslov in izdelek pošljemo po prejemu zneska na KOA d.o.o.
Možen osebni prevzem.

KOA do.o. je izdelovalec vseh izdelkov, ki jih lahko naročite v spletni trgovini. Za izredne želje, se naročnik (kupec, obiskovalec spletne strani) in izvajalec (KOA d.o.o.) lahko dogovorita posebej, preko E-pošte. Podjetje KOA do.o. kot lastnik in ustvarjalce odgovarja za vse vsebine in izvedbo naročil.

Rok dobave
Večinoma so izdelki na zalogi in pošljemo na dan naročila, oz.v 7-ih  do 30-tih dneh po potrditvi povpraševanja. O prevzemu se je možno dogovoriti tudi po E-pošti. V primeru naročila dostave se naročnk strinja  oz. dovoljuje dostop do naročnikovega doma, parcele itd. Kupec oz. naročnik dostave dovoljuje dostop z lahkim dostavnikom ( kombi ) na parcelo naročnika. Za morebitne poškodbe dovoza podjetje KOA d.o.o. ne nosi nobene odgovornosti.

Vaši podatki, ki jih posredujete ob nakupu, so shranjeni na sedežu podjetja. Prav tako se na sedežu podjetja hranijo vsa povpraševanja oziroma na njihovi podlagi sklenjene pogodbe.
Za dodatna pojasnila nas lahko kupci-naročniki pokličejo na telefonski št ali pišejo na naš E-naslov: info@ograje.si

KAKO KUPITI:
Želeni izdelek oziroma izdelke dodajte na seznam, s klikom “na seznam”, se odpre stran, kjer je razvidno po čem povprašujete in v kakšni količini . Na tem mestu je mogoče posamezni izdelek oziroma izdelke odstraniti s seznama. V kolikor pa vaš seznam odraža vaše želje v polja za podatke o kupcu vnesete zahtevane podatke, v opombe navedete še vaše izrecne potrebe ali želje in s klikom na gumb “pošlji povpraševanje” pošljete na naš naslov. Na podlagi vašega povpraševanja vam bomo posredovali povratno elektronsko sporočilo s podatki o vašem povpraševanju in z informacijo o roku in načinu dobave, kjer boste lahko ponovno preverili vaše povpraševanje in v kolikor se z njim strinjate le-tega tudi potrdili. V primeru potrjenega povpraševanja vas bomo v roku dveh dni po poslanem elektronskem sporočilo kontaktirali na podano telefonsko številko in se dogovorili vse potrebno za dostavo oziroma morebitni osebni prevzem. V kolikor povpraševanje ne boste potrdili, bomo šteli da ste odstopili od povpraševanja.

DOSTAVA :  Pri nakupu se lahko odločite za zbirno dostavo z našimi kombiji za vse lokacije v R Sloveniji. Cena je določena pri 30 eur ( z 22% ddv-jem) in velja ne glede na količino naročenih artiklov in ne glede na odaljenost stranke. Iz ekonomskih razlogov, lahko dostavo odpovemo. 

NAPAKA pri naročanju: 
Če bo pri samem postopku povpraševanja karkoli narobe in vas program ne bo pripeljal do cilja, nam prosim pišite. Če nam boste sporočili tel.t., vas bomo poklicali.

POGOJI: 
Kupec je fizična oseba, ki uporablja izdelke za namene izven poklicne in pridobitvene dejavnosti. V primeru, da je kupec pravna oseba (klubi, društva, šole, ipd.) se naročanje in nakup izvršita individualno in plačilo se izvrši po predračunu. Plačilo se izvrši na KOA d.o.o. : SI56 1913 0500 7651 714 (DBS d.d.)

Kupec z oddajo povpraševanja potrjuje sprejem splošnih pogojev poslovanja, objavljenih na tej strani. KOA d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti urejata s temi splošnimi pogoji in z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Pridržujemo si pravico, da v primeru suma morebitne zlorabe naročanja izdelkov v spletni trgovini KOA d.o.o.., naročilo zavrnemo.

KOMERCIALNI POGOJI: 
Posamezne cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila.
Ugodne ponudbe ali akcije veljajo v času trajanja ponudbe ali akcije, kar je točno razvidno ob opisu ponudbe ali akcije.

CENE in DDV:
Pri posameznem izdelku je najprej vidna cena z izdelek.
Cene pri izdelkih so končne, z že vključenim ddv-jem.

DDV: vsi izdelki , ki jih ponujamo v ograje.si spletni trgovini, se obračunajo po ceni, ki vsebuje ddv.

ELEKTRONSKA SPOROČILA: 
V postopku naročanja prejmete eno sporočilo, v katerem je predogled računa za izdelek, ki ste ga naročili. V primeru, da je v sporočilu prišlo do napake, nam prosim to čim preje sporočite, da napako v vašem naročilu popravimo.

UREDNIŠKA POLITIKA:
Na straneh spletne trgovine www.ograje.si so fotografije „naših“ ograj. Fotografije so avtorska last in jih je prepovedano uporabljati ali distibuirati v kakršnekoli namene. Zloraba se kaznuje , za kar je pristojno sodišče v Ljubljani.

Vse podatke v spletni trgovini vnaša in ureja odgovorni v KOA d.o.o… Če vas karkoli v zvezi z izdelki zanima ali imate kakšne posebne želje prosim sporočite na info@ograje.si in z veseljem vam bomo odgovorili. Potrudili se bomo, da bodo naši kupci še vnaprej zadovoljni. Z veseljem pa sprejemamo tudi kritike, ker tudi z odpravo pomakljivosti vam lahko jutri ponudimo še bolj kakovostne izdelke.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z interneta za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.ograje.si.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa Spletne strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

KOA do.o.o.. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom www.ograje.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost KOA d.o.o. za vse primere izključena.

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da KOA d.o.o.., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki neomejeno časovno obdobje. Podjetje KOAdo.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. O prenehanju vas bomo po elektronski pošti obvestili v petih dneh po prejemu vaše odjave.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.ograje.si v celoti ostali v lasti podjetja KOA do.o.. in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Besedilo pogodbe oz ponudbe oz računa je shranjeno pri KOA d.o.o. Kupec lahko v vsakem trenutku zahteva izbris njegovih podatkov ali pa dostop do le teh.. Zahtevo lahko poda na elektronski naslov : info@ograje.si

CENA IN VELJAVNOST PONUDBE
Cene veljajo v trenutku oddaje povpraševanja in nimajo vnaprej določene veljavnosti.  Od tega trenutka so cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Vse cene so navedene v evrih (€), z vključenim davkom na dodano vrednost (DDV). Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila. Ponudbe so informativne narave in ne zajemajo morebitnih dodatnih del, katera se lahko pokažejo pri sami montaži.

 

PREVZEM BLAGA

Kupec mora naročeno blago prevzeti v 30-tih dneh od izdaje računa. V primeru sajenja cipres mora kupec omogočiti sajenje v roku 30 dni. V primeru zamude lahko KOA d.o.o. zaračuna skladiščenje v višini 20% vrednosti blaga na mesec.

Omejitev odgovornosti

KOA d.o.o.. .se bo trudila, da bodo podatki na Spletni strani pravilni in ažurni, vendar KOA d.o.o. niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi Spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah Spletne strani, ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe Spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te.

KOA d.o.o.. se bo trudil za nemoteno delovanje Spletne strani, vendar ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja Spletne strani.

KOA d.o.o.. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni Spletno stran.

Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov je urejeno v skladu z Izjavo o varovanju zasebnosti spletne strani.

Garancija velja samo na ozemlju R Slovenije

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe
Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.
Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@ograje.si
V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne na naslov prodajalca: KOA d.o.o., IC Kisovec, Kisovec
Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.
Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Preizkušanje artikla, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo artiklov, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun.

OBRAZEC ZA ODSTOP OD POGODBE : KLIK

 

STVARNA NAPAKA :

Kdaj je napaka stvarna?

Kadar:
-artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
-artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
-artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
-je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Kako se preverja primernost artikla?

Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.

Kako se stvarno napako uveljavi?

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. Obrazec za prijavo stvarne napake se nahaja TUKAJ

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov. Povezava do zakona : KLIK
Prodaja preko kuponov 

Vsi kupci kuponov morajo artikel oziroma storitev naročiti preko elektronske pošte na naslov: info@ograje.si. V primeru, da naročila ne oddajo, lahko ponudnik ( KOA d.o.o. ) sam določi datum dostave ali opravilo storitev. To lahko naredi brez predhodnega obvestila. Kupec z nakupom kupona dovoljuje dostop do naročnikovega doma, parcele itd. Kupec tudi dovoli opravilo storitve na svoji živi meji.

 

Splošno

Slike so simbolične. Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

PRITOŽBENI POSTOPEK :

V primeru uveljavljanja jamstva nam pošljite elektronsko sporočilo na info@ograje.si z naslovom : JAMSTVO. Obvezna priloga je slika. Obvezno nas morate TAKOJ obvestiti o vseh poškodbah. V elektronskem sporočilu navedite še svoje podatke, številko in datum računa.

 

V primeru uveljavljanja stavrne napake nam pošljite obrazec po eletronski pošti na naslov info@ograje.si,  Obrazec se nahaja TUKAJ

 

V primeru odstopa od pogodbe nam pošljite obrazec po eletronski pošti na naslov info@ograje.si,. Obrazec se nahaja tukaj TUKAJ

 

Več informacij o stvarni napaki najdete TUKAJ

 

Z uporabo Spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

 

WWW.OGRAJE.SI

Ime družbe: KOA d.o.o.
Sedež: Medijske Toplice 27
Pošta: 1411 Izlake
Skladišče: Kisovec – Industrijska cona

Matična št.: 6220096000
Davčna številka: SI51234041
Datum vpisa v register: 13.09.2012
registrski organ: Okrožno sodišče v Ljubljani
zap. št. vpisa: Srg 2012/35470
osnovni kapital: 7.500 eur

Direktor in ustanovitelj: Denis Renko
zastopniki: Renko Emilija, prokurist
Tekoči račun: SI56 1913 0500 7651 714 (DBS d.d.)
Telefon: +386 (0)41 788 422
Faks: +386 (03 56 79 342
E-pošta: info@ograje.si
Internetna stran: www.ograje.si
Lokacija:
iz avtoceste Lj-Mb izvoz Trojane. Smer Zagorje. Od izvoza z avtoceste smo oddaljeni cca 7 km