Panelna vrata

Enokrilna, dvokrilna in samonosna drsna vrata

Vrata so del življenja. Dnevno se jih dotikamo, jih z radovednostjo odpiramo in za seboj varno zapiramo. Vrata nas vabijo, da skoznje prestopimo na drugo stran, pa naj bo to v varno zavetje doma, sproščeno vzdušje vrta ali urejen prostor poslovnega okolja.

Poleg panelnih ograj vam nudimo tudi nihajna enokrilna in dvokrilna panelna vrata ter samonosna drsna vrata na ročni in motorni pogon, ki bodo zaključila celoten videz in funkcionalnost vaše panelne ograje. Pri sami izbiri vam bomo svetovali katera izvedba je za vas najbolj primerna. Zagotavljamo vam ugoden in kvaliteten nakup z dostavo. Poskrbimo za montažo vseh izvedb ograjnih vrat ali pa vam svetujemo pri sami montaži. Naša storitev je strokovna in kakovostna, vedno z mislijo na zadovoljnega kupca.

Enokrilna vrata

Enokrilna frekventna vrata so namenjena prehodu oseb. Običajno so široka 1000 mm ter visoka skladno z vašo ograjo oz. željami. Vertikalna in horizontalna debelina žice je 5mm. Vrata so izdelana iz  cinkanih  jeklenih profilov in dodatno protikorozijsko zaščitena s prašnim barvanjem. Na voljo so v standardnih barvah po izbiri kupca.

  Enokrilna  frekventna  vrata so namenjena za dostop do hiš, poslovnih objektov, igrišč, skratka vhodom, ki so dnevno precej obremenjeni.

   

  Prednosti:

  • Hitra postavitev
  • Enostavna montaža
  • Kvalitetna in trajna izvedba
  • Brez vzdrževalnih stroškov

  Garancija: 12 let

  Dimenzije

  Višina (mm) Dolžina (mm)
  1030 1000
  1230 1000
  1530 1000
  2030 1000

  Dvokrilna vrata

  Dvokrilna vrata se uporabljajo za prehod oseb ali vozil. V naši ponudbi imamo dvokrilna vrata širine od 2 do 4 m. Odpirajo se lahko ročno, za udobnejšo uporabo pa namestimo motorni pogon. Dvokrilna vrata so izdelana iz cinkanih jeklenih profilov, s prašnim barvanjem pa so še dodatno protikorozijsko zaščitena. Na voljo so v standardnih barvah po izbiri kupca.  

  Dvokrilna vrata so namenjena dostopu do hiš, poslovnih objektov, igrišč, skratka vhodom, skozi katera je potreben prehod z osebnim vozilom ali delovnim strojem.

  Višina (mm) Dolžina (mm)
  1030 2000
  1230 2000
  1530 2000
  2030 2000

  Prednosti:

  • Hitra postavitev
  • Enostavna montaža
  • Kvalitetna in trajna izvedba
  • Brez vzdrževalnih stroškov

  Garancija: 12 let

  Višina (mm) Dolžina (mm)
  1030 3000
  1230 3000
  1530 3000
  2030 3000
  Višina (mm) Dolžina (mm)
  1030 4000
  1230 4000
  1530 4000
  2030 4000

  SAMONOSNA DRSNA VRATA

  Samonosna drsna vrata so idealna rešitev za širše prehode ali ko ni dovolj prostora za odpiranje kril. Odpirajo se lahko ročno ali s pomočjo motorja. Vrata so zvarjena iz vroče cinkanih jeklenih profilov, ki so prašno lakirani, kar jim daje še dodatno korozijsko zaščito, obstojnost in lepši videz.

  Odpiranje in zapiranje samonosnih vrat poteka brez stika s cestiščem, saj ležijo na samonosnem spodnjem profilu. Na ta način je vožnja mimo osi vrat popolnoma nemoteča. Samonosna drsna vrata se lahko odpirajo ročno ali s pomočjo kakovostnega motornega pogona z daljinskim odpiranjem ali brez njega.

  Samonosna drsna vrata so namenjena za dostop do hiš, vikendov, kmetijskih površin, igrišč, poslovnih in tovarniških objektov, letališč, gradbišč in podobno.

  Prednosti:

  • Hitra postavitev
  • Enostavna montaža
  • Kvalitetna in trajna izvedba
  • Brez vzdrževalnih stroškov

  Garancija: 12 let

  Za ceno nam pišite na [email protected]

  STE V DVOMIH?

  Pokličite nas 080 41 41 ali nam pišite na [email protected] in
  skupaj bomo našli pravo rešitev za vas.

  Panelne ograje v dveh različnih izvedbah

  Vrt nam v sodobnem času pogosto predstavlja sprostitev. V njem se lahko brezskrbno igrajo otroci, je prostor za domače ljubljenčke, mesto za različne prostočasne konjičke in odlično mesto za druženje. Miza in klopi bodo skupaj z žarom predstavljali osrednji prostor za druženje v poletnih mesecih, večje drevo pa lahko poskrbi za prijetno senco v poletni vročini. S premišljeno zasajenim okrasnim grmičevjem boste estetsko dopolnili tematiko vaše zasaditve vrta, živa meja skupaj s panelno ograjo pa celotno vrtno zgodbo zaokroži. Panelna ograja vas bo dodatno obvarovala pred neželenimi pogledi in hrupom s ceste, pa tudi otroci in domači ljubljenčki bodo med igro bolj varni.

  Na voljo sta dva tipa panelnih ograj: 2D in 3D, pri sami izbiri vam bomo svetovali katera izvedba je za vas in za prostor, ki ga želite ograditi, najbolj primerna. Zagotavljamo vam ugoden in kvaliteten nakup z dostavo. Poskrbimo za montažo vseh izvedb ograj ali pa vam svetujemo pri sami montaži. Naša storitev je strokovna in kakovostna, vedno z mislijo na zadovoljnega kupca.